تجهیزات آزمایشگاهی آذین
azin lab logo

فروش دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

آسیاب‌ آزمایشگاهی به منظور ریز و همگون کردن مواد مرطوب، سخت، خشک و نمونه‌های آزمایشگاهی برای آماده‌سازی قبل از آنالیز کاربرد دارد. انواع مختلف این دستگاه به مدل‌های صفحه‌ای، چکشی، هاونی، گلوله‌ای، فکی، سیاره ای و برشی تقسیم می‌شود.

گروه تجهیزات آزمایشگاهی آذین با تولید انواع آسیاب‌ برقی آزمایشگاهی و واردات و فروش آسیاب‌های آزمایشگاهی کمپانی IKA آلمان و مدل‌های ایرانی این دستگاه، در خدمت مشتریان عزیز می‌باشد.

یک سال ضمانت محصول

همه محصولات آزمایشگاهی که در آذین تجهیز به فروش می‌رسند دارای یکسال ضمانت می‌باشند.

10 سال خدمات پس از فروش

ضمن گارانتی یکساله دستگاه ها، 10 سال نیز خدمات پس از فروش به آنها تعلق خواهد گرفت.

تعمیر آسیاب آزمایشگاهی

نصب یا تعمیر دستگاه آسیاب آزمایشگاهی نیز از مجموعه فعالیت‌های آذین می‌باشد.

مشاوره رایگان قبل از خرید

چنانچه سوالی در زمینه فنی یا بازرگانی محصول داشتید می‌توانید با ما درباره آن صحبت کنید.

قیمت آسیاب آزمایشگاهی

(تماس بگیرید)

خرید آسیاب آزمایشگاهی

برند ika

آسیاب آزمایشگاهی ika

دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

دستگاه آسیاب آزمایشگاهی (Laboratory grinding machine) وسیله‌ای است که به منظور ریز و همگون کردن نمونه‌ها قبل از عملیات آنالیز به کار می‌رود.‌ کلیه مواد صرف نظر از خشک یا مرطوب بودن و نرم یا سخت بودن توسط این ابزار خرد و یکنواخت می‌شوند تا پس از هموار شدن مورد بررسی قرار گیرند.  

امروزه این تجهیزات با توان بسیار زیاد تولید می‌شوند، به گونه‌ای که می‌توانند به راحتی انواع نمونه‌های آزمایشگاهی ریز و درشت را پودر کنند. پس از این‌که مواد توسط این محصولات خرد می‌شوند، حجم آن‌ها به میزان قابل توجهی کاهش یافته و به دلیل هموار شدن انجام آزمایشات را آسان‌تر می‌کنند.

یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد دستگاه آسیاب آزمایشگاهی این است که سرعت فوق‌العاده بالایی در خرد کردن مواد دارد. به این صورت که تنها کافی است برحسب نمونه مورد نظر یک تا پنج دقیقه زمان صرف نمایید تا حتی سخت‌ترین مواد نیز کاملا پودری شکل شوند. 

از دیگر خصوصیات این تجهیزات می‌توان به ایمنی بالا در هنگام فرآیند خرد کردن و همچنین قابلیت تنظیم دور الکتروموتور اشاره کرد. به نحوی که کاربر می‌تواند مطابق با نیاز خود سرعت آسیاب کردن یا همان دور الکتروموتور را کم یا زیاد نماید.

انواع آسیاب آزمایشگاهی

برای دستگاه آسیاب آزمایشگاهی می‌توان تقسیم بندی‌های مختلفی را درنظر گرفت. در یک دسته بندی آسیاب آزمایشگاهی را به انواع هاونی، صفحه‌ای و چکشی تقسیم می‌کنند. این مدل‌ها زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند که فرد بخواهد نمونه را به سایز دلخواه خود که ممکن است متوسط، ریز یا نانو باشد؛ تبدیل نماید. تقسیم بندی دیگر این تجهیزات را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید:

 آسیاب آزمایشگاهی فریزی

 این محصولات ابزار مناسبی برای خرد کردن موادی هستند که از قبل منجمد شده‌اند.

 آسیاب آزمایشگاهی غلات

در صورتی‌که نمونه آزمایشگاهی موادی با مش مختلف باشد، به سراغ استفاده از آسیاب آزمایشگاهی غلات می‌روند. زیرا این دستگاه علاوه‌بر این‌که موجب ریز شدن نمونه می‌شود، از افت کیفیت آن نیز ممانعت به عمل می‌آورد. دستگاه آسیاب آزمایشگاهی غلات برای انجام آزمایش‌های فالینگ، اتوآنالایزر و همچنین سنجش میزان گلوتن گزینه مناسبی به شمار می‌رود.

 آسیاب آزمایشگاهی گردان

کارخانجات سازنده این محصولات را در دو شکل مخروطی و استوانه‌ای عرضه می‌کنند که به طور گسترده در صنایع مختلف به منظور خرد کردن مواد اولیه سخت یا نیمه سخت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در حالت کلی آسیاب آزمایشگاهی گردان به دو گروه گلوله‌ای و میله‌ای تقسیم می‌شود که استفاده از مدل گلوله‌ای آن رواج بیشتری دارد.

آسیاب آزمایشگاهی گلوله‌ای دارای یک استوانه توخالی است که با چرخش حول محور افقی عملیات خرد کردن مواد را انجام می‌دهد. به دلیل این‌که راه‌اندازی و نصب این تجهیزات هزینه زیادی را برای کاربر به دنبال ندارد، افراد زیادی مشتاق به خرید آسیاب گلوله‌ای هستند.

ساختار دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

ساختار دستگاه آسیاب آزمایشگاهی به این صورت است که تعدادی دنده فولادی به همراه یک‌سری چکش‌های متحرک که از جنس استیل هستند، در آن تعبیه شده است. هنگام کار این چکش و دنده‌ها با نیروی بسیار زیادی از کنار هم عبور می‌کنند که در نتیجه آن نمونه مورد نظر به حالت پودری درمی‌آید. از آنجا که چکش‌ها  به صورت متحرک هستند، چنانچه بار زیادی وارد وسیله شود، این قطعات مقداری به عقب برمی‌گردند.

آسیاب‌های آزمایشگاهی همچنین مجهز به مخزنی از جنس استیل هستند که نمونه‌ها را برای خرد شدن در داخل آن می‌ریزند. از اجزای دیگری که در این محصولات به کار رفته می‌توان به توری‌های مشبک استیل، فن و الکتروموتورها اشاره کرد. وظیفه الکتروموتور این است که نیروی لازم برای کار دستگاه را تامین نماید؛ فن نیز موظف است که از گرم شدن موتور جلوگیری کند.

معمولاً آسیاب‌های آزمایشگاهی که امروزه در بازار مصرف موجود هستند؛ مجهز به یک دریچه برای ورود نمونه و دو دریچه خروجی هستند. یکی از دریچه‌های خروجی برای خارج شدن مواد پودر شده به کار می‌رود و کارکرد دیگری برای خروج هوا است. از دیگر اجزای این تجهیزات آزمایشگاهی می‌توان فیوز، کلید گردان، کابل و کیسه غبارگیر را نام برد.

ساختار دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

نحوه عملکرد دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

آسیاب آزمایشگاهی از نظر عملکرد شباهت بسیار زیادی به آسیاب‌های قدیمی دارد؛ اما کار خرد کردن در این تجهیزات به دلیل نوع قطعاتی که در آن‌ها به کار رفته، به مراتب آسان‌تر است. نحوه ریز کردن مواد در دستگاه آسیاب آزمایشگاهی به این صورت انجام می‌شود که نیروهای مکانیکی پیوندهای شیمیایی موجود بین ذرات تشکیل دهنده مواد را از بین می‌برند و آن‌ها را می‌شکنند. درنتیجه نمونه‌ها آزمایشگاهی تغییر حالت می‌دهند و اندازه دانه‌ها و نحوه قرارگیری آن‌ها کنار هم تغییر می‌یابد.

در واقع می‌توان گفت که آسیاب آزمایشگاهی با هدف تولید جامداتی با سایز دلخواه و همچنین بالا بردن سطح مواد جامد به کار می‌رود که این کار را با استفاده از نیروهای فشار، ضربه و سایش انجام می‌دهد.

برای مثال نحوه عملکرد دستگاه آسیاب آزمایشگاهی گلوله‌ای به این صورت است که مواد از قسمت سمت چپ وسیله وارد شده و نهایتا از بخش سمت راست آن خارج می‌گردند. گلوله‌‌های تعبیه شده در این ابزار روی نمونه های آزمایشگاهی بالا و پایین می‌روند و هنگامی‌که مواد به قسمت تحتانی می‌رسند، با ضربه بر روی آن‌ها فرود می‌آیند. با این کار نمونه‌ها شکسته و ساییده شده و در آخر از قسمت راست تخلیه می‌شوند.

کاربرد دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

دستگاه آسیاب آزمایشگاهی با وارد کردن انواع نیروهای ضربه یا فشار به مواد حجم آن‌ها را کاهش می‌دهد؛ به گونه‌ای که نمونه مورد نظر هموار شده و برای انواع آزمایشات آماده می‌شود. به همین دلیل امروزه این وسیله در محیط‌های مختلفی به کار می‌رود که از جمله آن‌ها می‌توان به آزمایشگاه‌های علمی، پزشکی و تحقیقاتی اشاره کرد. همچنن این ابزار در آزمایشگاه‌های شیمی، داروسازیی و لابراتورهای گیاهان دارویی نیز کاربرد دارد.

در صنایع غذایی نیز این تجهیزات برای آنالیز مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کنار همه این موارد آسیاب‌های آزمایشگاهی در کارخانجات فریز و برای خرد کردن رنگ‌ها و سنگ معدن هم استفاده می‌شوند؛ از این‌رو به نام آسیاب آزمایشگاهی سنگ هم معروف هستند.

کاربرد دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

فاکتورهای مهم هنگام خرید دستگاه آسیاب آزمایشگاهی

آسیاب‌های آزمایشگاهی از نظر قدرت موتور، وزن، سایز، بازدهی، حجم، ابعاد، جنس بدنه و قیمت با یکدیگر متفاوت هستند. به همین دلیل به هنگام خرید باید محصولی را تهیه کنید که متناسب با نیاز شما باشد. به طور کلی موقع خرید لازم است که به یک‌سری نکات توجه داشته باشید که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کیفیت تیغه

از جمله اجزای اصلی دستگاه آسیاب آزمایشگاهی تیغه آن است، پس باید هنگام خرید دقت داشته باشید محصولی را برگزینید که تیغه‌ای اورجینال، تیز و در عین‌ حال ضدزنگ داشته باشد. معمولا آن دسته از آسیاب‌هایی که دارای چندین تیغه هستند، طول عمر بیشتری دارند و به هنگام پودر کردن مواد سخت عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهند.

 میزان مصرف انرژی

یکی از مولفه‌های مهم برای انتخاب دستگاه میزان مصرف انرژی آن است. مطمئنا هر چه وسیله انرژی کمتری را مصرف کند؛ خرید آن توجیه اقتصادی بیشتری خواهد داشت.

 راندمان و ظرفیت

برای مصارف آزمایشگاهی تهیه تجهیزاتی با ظرفیت کم مناسب‌تر است و هزینه تحمیل شده به شما را کاهش می‌دهد. اما در صورتی‌که نیاز روزانه شما به آسیاب کردن زیاد است، می‌توانید دستگاه‌های آسیاب صنعتی را خریداری نمایید.

 بازدهی

بهتر است ابزاری را برگزینید که از نظر توان در سطح مطلوبی باشد؛ همچنین سرعت و قدرت زیادی در خرد کردن داشته باشد. لذا دقت کنید که الکتروموتور دستگاه قدرت خوبی داشته و توسط برندهای مطرح ساخته شده باشد.

 جنس بدنه

نوع متریالی که برای بدنه و مخزن دستگاه آسیاب آزمایشگاهی به کار برده می‌شود، تعیین کننده استحکام و عمر مفید آن است. در ضمن استفاده از مواد اولیه درجه یک و باکیفیت باعث می‌شود که تمیز کاری ابزار به سهولت انجام گیرد.

قیمت آسیاب آزمایشگاهی

یکی از عواملی که ذهن مشتریان را به هنگام خرید دستگاه آسیاب آزمایشگاهی به خود مشغول می‌کند، قیمت  آن است. از آنجا که این تجهیزات در طرح‌ها، مدل‌ها و ابعاد متفاوت طراحی شده‌اند، با نرخ‌های مختلفی به فروش می‌رسند. مسلما آن دسته از کارخانجاتی که برای ساخت محصولات خود از قطعات اصل و باکیفیت استفاده می‌کنند، قیمت بیشتری را برای فروش درنظر می‌گیرند. البته توجه داشته باشید که نوسانات نرخ ارز نیز قیمت آسیاب آزمایشگاهی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

مزایای آسیاب آزمایشگاهی

استفاده از دستگاه آسیاب آزمایشگاهی مزایای بسیاری را به دنبال دارد؛ برای مثال این تجهیزات مقرون‌به‌صرفه هستند و برای خریداری آن نیاز به بودجه زیادی ندارید. در آسیاب آزمایشگاهی از نیروهای پیشرفته مانند الکتریسیته به منظور پودر کردن مواد استفاده می‌شود، بنابراین فرآیند سائیدن نمونه‌ها با دقت زیاد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌گیرد.

در کنار مزایایی که ذکر شد، توری‌هایی که در ابزار به کار رفته‌اند، کمک می‌کنند تا حتی سخت‌ترین مواد در مدت زمان بسیار کوتاهی به پودر تبدیل شوند. علاوه‌بر‌آن دستگاه آسیاب آزمایشگاهی فضای کمی اشغال می‌کند و به هنگام کار سر و صدای زیادی به وجود نمی‌آورند.

سوالات متداول

کاربرد دستگاه آسیاب آزمایشگاهی چیست؟

  • این ابزارهای پرکاربرد ضمن دارا بودن سرعت بالا در پودر کردن مواد، هزینه بسیار کمی را برای کاربر به همراه دارند.

فاکتورهای مهم هنگام خرید دستگاه آسیاب آزمایشگاهی چه مواردی هستند؟

  • برای تهیه این تجهیزات باید به پارامترهایی مانند قدرت و سرعت دستگاه، بازدهی آن، جنس بدنه، راندمان، کیفیت تیغه و همچنین میزان مصرف انرژی توجه کرد.

تجهیزات آزمایشگاهی آذین ارائه دهنده انواع دستگاه آسیاب آزمایشگاهی می باشد. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید