تجهیزات آزمایشگاهی آذین
azin lab logo

نمایندگی فروش دستگاه التراسونیک

آذین تجهیز بعنوان واردکننده و مرکز فروش انواع حمام التراسونیک در حجم‌ها و فرکانس‌های متفاوت، توانسته نیاز جامعه آزمایشگاهی کشور را تا حد وسیعی برطرف نماید.

جهت خرید دستگاه التراسونیک با قیمت مناسب همراه با یکسال ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش، با شماره‌های تماس زیر ارتباط برقرار کنید.

یک سال ضمانت دستگاه

فروش کلیه دستگاه‌ها و لوازم آزمایشگاهی با یکسال ضمانت همراه خواهد بود.

10 سال خدمات پس از فروش

پس از خرید دستگاه، شما تا 10 سال می‌توانید از خدمات پس از فروش محصول استفاده نمایید.

تعمیر دستگاه اولتراسونیک

تجهیزات آزمایشگاهی آذین آماده ارائه خدمات تعمیر دستگاه‌های آزمایشگاهی به مشتریان می‌باشد.

مشاوره رایگان قبل از خرید

همکاران ما در واحد فروش آماده پاسخگویی به سوالات شما پیش از خرید دستگاه هستند.

قیمت التراسونیک آزمایشگاهی

(تماس بگیرید)

خرید دستگاه حمام التراسونیک

پرچم ایران
ساخت ایران
معرفی التراسونیک

اساس طراحی و شکل‌گیری دستگاه التراسونیک بر پایه استفاده از فرکانس التراسوند یا همان مافوق صوت است. امواج التراسوند در محدوده شنوایی انسان قرار ندارند و دامنه‌ای بین ۲۰ هرتز تا ۲۰ هزار هرتز را دربر می‌گیرند.

دستگاه التراسونیک برای دریافت و کنترل امواج صوتی به یک‌سری حسگرهای ویژه مجهز شده است. این حسگرها در دو نوع صنعتی و غیرصنعتی وجود دارند و دارای فرستنده و گیرنده هستند. نحوه عملکرد حسگرها به گونه‌ای است که پس از دریافت امواج، فاکتورهایی همچون کیفیت و زمان بازگشت امواج را درنظر گرفته و با توجه به آن اطلاعاتی را درباره نوع و عمق موانع در اختیار کاربر قرار می‌دهند.

دستگاه‌های التراسونیک بر اساس محیطی که استفاده می‌شوند، دسته بندی های مختلفی دارند. برای مثال دستگاه های آلتراسونیک آزمایشگاهی از نظر سایز نسبت به تجهیزات صنعتی کوچکتر هستند و ژنراتور‌های ضعیف‌تری نیز دارند.

انواع دستگاه التراسونیک

در حال حاضر انواع مختلفی از دستگاه التراسونیک وجود دارد که عبارتند از:

دستگاه جوش التراسونیک

یکی از پرطرفدارترین انواع التراسونیک، دستگاه‌های جوش هستند که اغلب به منظور جوش دادن قطعات فلزی و پلاستیکی به کار می‌روند. این دستگاه‌های صنعتی از اجزایی همانند مبدل تغذیه، شیپوره، مبدل فراصوت، منبع تغذیه فرکانس و آمپلی فایر تشکیل‌ شده‌اند. به کمک دستگاه های جوش التراسونیک جوش قطعات ظریف و پیچیده امکان پذیر است. در ضمن این تجهیزات مزایایی همچون دقت بالا، هزینه پایین و عدم تولید آلودگی را به همراه دارند.

دستگاه دوخت ساک دستی

این تجهیزات همان‌طور که از اسم آن مشخص است، برای تولید انواع ساک دستی، ماسک و… کاربرد دارند. سرعت مهر و موم عالی، دوخت دقیق و همگن و عدم نیاز به هیچ‌گونه مواد مصرفی از جمله مزایای دستگاه دوخت التراسونیک هستند.

حمام التراسونیک

حمام التراسونیک از طریق تولید امواج فراصوت کلیه کثیفی‌ها و آلودگی‌های روی سطوح را پاک می‌کند. به همین دلیل برای شستشوی قطعات صنعتی، جواهرات و مواردی از این قبیل استفاده می‌شود. از جمله مزایای حمام التراسونیک این است که نه تنها آلودگی‌های روی سطوح را از بین می‌برد؛ بلکه تمامی کثیفی‌های نقاط کور را هم به طور کامل پاک می‌کند.

دستگاه التراسونیک آزمایشگاهی

 

دستگاه هموژنایز التراسونیک

این تجهیزات اغلب در صنایع لبنی و همچنین آزمایشگاه‌های صنعتی و تحقیقاتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. از دیگر کاربردهای هموژنایز التراسونیک می‌توان به تولید امولسیون، عصاره‌گیری، انجام فرآیندهای همگن سازی، تولید سوسپانسیون و … اشاره کرد.

 

دستگاه کش زن ماسک

کار این ابزار جوش دادن کش بر روی انواع ماسک است که این فرآیند را به صورت اتوماتیک، نیمه اتوماتیک یا دستی انجام می‌دهد.

 

فناوری التراسونیک و کاربردهای آن

فناوری التراسونیک یا همان فراصوت از نظر ماهیت شباهت زیادی به امواج صوتی دارد. با این تفاوت که دامنه فرکانس امواج فراصوت از محدوده ۲۰ کیلوهرتز شروع می‌شود و به چند مگاهرتز نیز می‌رسد. از آنجایی که این فناوری موجب صرفه‌جویی در وقت و هزینه انسان می‌شود و سرعت انجام امور را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد، به طور گسترده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امروزه از فناوری التراسونیک برای دوخت و جوش پلاستیک، پاک کردن آلاینده‌های روی اشیا، شناسایی موانع و پزشکی استفاده می‌شود. برای مثال یکی از کاربردهای التراسونیک در سونوگرافی است، به طوری که امکان شنیدن تپش قلب جنین با استفاده از این امواج وجود دارد. همچنین تیم‌های درمانی برای شکستن سنگ‌های کلیه و انجام فیزیوتراپی به سراغ امواج التراسونیک می‌روند.

ویژگی‌های دستگاه التراسونیک

دستگاه‌های التراسونیک ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند که مهم‌ترین آن‌ها به شرح ذیل است:

  • معمولاً بدنه این دستگاه‌ها از استیل ۳۰۴، ۳۱۶ یا فولاد ساخته شده است.
  • قابلیت تنظیم دما بین ۲۰ تا ۸۰ درصد سانتی‌گراد را دارا هستند.
  • قابلیت تولید فرکانس کاری بین ۲۸ تا ۴۰ کیلوهرتز را دارند.
  • مجهز به کنترل‌گر دما و زمان آنالوگ یا دیجیتال هستند.
  • امکان تنظیم زمان کاری از 1 دقیقه تا ۹۹ دقیقه به کمک این تجهیزات وجود دارد.

 

بخش های مختلف دستگاه هموژنایزر

هموژنایزر از جمله تجهیزات آزمایشگاهی است که اغلب به منظور همگن‌سازی مواد به کار برده می‌شود. این دستگاه‌ در حوزه‌های مختلفی نظیر میکروبیولوژی، پزشکی قانونی و در علوم پایه همانند زمین شناسی، شیمی و همچنین در داروسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. هموژنایزر در سه نوع التراسونیک، فشار بالا و بید میل تولید می‌شود و دارای بخش‌هایی به شرح زیر است:

  1. بدنه اصلی دستگاه: بدنه این تجهیزات ممکن است که از فولاد، استنسیل استیل و غیره ساخته شده باشد.
  2. ظرف مخصوص نمونه: برای ساخت ظرف مخصوص نمونه متریال مختلفی مانند تفلون یا فولاد ضدزنگ به کار برده می‌شود؛ همچنین از نظر سایز نیز متنوع هستند.
  3. گوی فلزی با اندازه‌های مختلف: گوی فلزی با ذرات نمونه برخورد کرده و موجب خرد شدن آن‌ها می‌شود. در نتیجه یک نمونه کاملا یکنواخت و همگن به دست می‌آید.

کاربردهای دستگاه التراسونیک

دستگاه التراسونیک مجهز به فرکانس‌های مافوق صوت است، به همین دلیل به طور گسترده در آزمایشگاه‌ها، صنایع مختلف، موارد درمانی و … استفاده می‌شود. از مهم‌ترین کاربردهای دستگاه التراسونیک می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • امواج فراصوت تولید شده توسط التراسونیک در فیزیوتراپی به منظور کاهش درد بیماران و برطرف کردن گرفتگی‌های عضلانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • این تجهیزات به منظور از بین بردن تومورها نیز کاربرد دارند؛ زیرا امواج فراصوت مقداری انرژی گرمایی تولید می‌کنند که برای سوزاندن بافت‌های بدخیم مفید واقع می‌شود.
  • التراسونیک در صنایع تولیدی نیز با استقبال بی‌نظیری مواجه شده است؛ زیرا از طریق ویبره قوی خود امکان همگن سازی محلول‌ها را فراهم می‌آورد.
  • این دستگاه در صنایع مختلف به منظور عیب‌یابی نیز استفاده می‌شود. به نحوی‌که قطعات را پس از تولید در کارخانه‌ها با التراسونیک چک می‌کند تا کلیه نواقص نشان داده شود.
  • این تجهیزات در سیستم سونار کشتی‌ها نیز به کار می‌روند؛ سیستم سونار امواج فراصوت را به محیط ارسال می‌کند و پس از بررسی کردن بازتاب آن موانع تشخیص داده می‌شوند.
  • قابلیت نظافت فوق‌العاده زیاد التراسونیک بر طرفداران آن افزوده است؛ به طوری‌ که امواج حاصله از دستگاه ظرف چند ثانیه سطوح آلوده را تمیز می‌کند.

دستگاه التراسونیک آزمایشگاهی

 

روش کار با دستگاه التراسونیک

دستگاه التراسونیک در آزمایشگاه‌ها و برای تمیز کردن ظروف کاربرد فراوانی دارد. در این حالت برای کار با دستگاه مراحل زیر را انجام دهید:

  1. نخست باید محلول پاک کننده را درون مخزن دستگاه بریزید.
  2. سپس کابل دستگاه التراسونیک را به پریز بزنید و آن را روشن نمایید.
  3. سپس برای گاززدایی محلول پاک کننده، دستگاه را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روشن کرده و از قابلیت گاز زدایی آن استفاده کنید.
  4. وسایلی که قصد تمیز کردن آن‌ها را دارید در داخل سبد تمیز کننده دستگاه بگذارید، سپس درب پاک کننده را ببندید.
  5. در گام بعدی لازم است که پاک کننده دستگاه را به مدت زمان مشخص اجرا نمایید.
  6. اکنون می‌توانید اشیایی را که تمیز شده‌اند از دستگاه خارج کنید. سپس آن‌ها را با آب مقطر شستشو داده و توسط یک پارچه خشک نمایید. در ادامه این مطلب از تجهیزات آزمایشگاهی آذین به سوالات متداول می پردازیم

سوالات متداول

  • دستگاه التراسونیک چیست؟

این دستگاه امواج فراصوتی را تولید می‌کند که به کمک آن عملیاتی مانند گندزدایی، تعیین عمق مخزن و مواردی از این قبیل را انجام می‌دهد.

  • کاربردهای دستگاه التراسونیک کدامند؟

این تجهیزات در صنایع مختلف و به منظور شستشوی ظروف آزمایشگاهی، همگن‌سازی مواد مختلف، جوشکاری، سنجش فاصله و همچنین برای موارد درمانی مثل تعیین فشار خون بیماران، فیزیوتراپی و سونوگرافی مورد استفاده قرار می‌گیرند.